افزایش تعداد شهرستان های آبی کرونایی استان کردستان

در جدیدترین رنگ بندی کرونایی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی(۳۰ دی ماه جاری)، تعداد شهرهای با رنگ آبی کرونایی در استان افزایش یافته است به طوریکه بانه، سروآباد و سقز زرد(نسبتا پرخطر) و بقیه شهرستان ها آبی(بی خطر) هستند.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کردستان، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اعلام این خبر گفت: در رنگ بندی اخیر و در مقایسه با هفته قبل، سروآباد از رنگ بندی آبی به زرد و دهگلان و دیواندره از زرد به آبی تغییر پیدا نموده و در بقیه شهرستان ها تغییری در وضعیت کرونایی حاصل نشده است که بر این اساس استان کردستان از نظر رنگ بندی کرونایی، دارای سه شهرستان زرد(بانه، سروآباد و سقز) و هفت شهرستان آبی می باشد.

دکتر بهرام کندایی گفت: بر طبق آخرین نقشه کرونایی کشور (۳۰ دی ماه جاری)، تعداد صفر شهرستان وضعیت قرمز(بسیار پرخطر)، ۶ شهرستان وضعیت نارنجی(پر خطر)، ۱۲۲ شهرستان وضعیت زرد(نسبتا پرخطر) و ۳۲۰ شهرستان نیز در وضعیت آبی(عادی) قرار گرفته‌اند.

وی ابراز داشت: از هم استانی های عزیز خواهشمندم رعایت پروتکل های بهداشتی را برای پیشگیری از افزایش نشر ویروس های بیماری های تنفسی بویژه COVID۱۹، سرماخوردگی و آنفولانزا در استان جدی گرفته و رعایت کنند تا ان شاالله با تلفات کمتری از موج هشتم کرونا که اخیرا شروع شده است نیز عبور کنیم.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: مهمترین اقدامات پیشگیرانه توسط مردم شامل زدن ماسک، رعایت فاصله گذاری و تزریق دوز یادآور واکسن می باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha